Fietsen Corfu

Fietsen CorfuOp een eenvoudige en actieve manier het eiland verkennen

Op Corfu fietsen is één van de leukere manieren om het eiland te ontdekken. Je kunt op deze manier plekjes ontdekken waar je met de auto of met het openbaar vervoer niet zo snel zult komen. Het is ook de ideale manier om dichter bij de plaatselijke bevolking te komen en deze beter te leren kennen.

Fietsen op Corfu

Corfu is een zeer geschikt en veilig eiland om op te fietsen. Zo kun je mooie tochten maken van zowel langere als kortere duur. Met de fiets kun je genieten van verschillende mooie plekken en van de mooie uitzichten. Je kunt natuurlijk ook naar een dorpje of een stad in Corfu fietsen en lekker winkelen in de ambachtelijke winkeltjes.

Met je fiets langs de bezienswaardigheden van Corfu

Fietsen op Corfu geeft je de mogelijkheid om de interessante, mooie en leuke bezienswaardigheden te bezoeken die Corfu biedt. Corfu heeft een rijke historie. Verscheidene invloeden kun je terugvinden op het hele eiland. Zo is er de oude stad, er zijn kloosters, monumenten, kastelen, tuinen en een tempel bijvoorbeeld. En dat in een omgeving met mooie natuur, de mooie baai van St. George en het bekende strand genaamd kanaal van de liefde.
Corfu FietsenPraktisch

Het is niet alleen leuk om een fiets ter beschikking te hebben maar ook erg praktisch. Zo is het makkelijk om een restaurant in een ander dorpje te bezoeken of even snel van het een naar het andere strand te reizen. Je hoeft dan niet op zoek te gaan naar een parkeerplaats voor je auto of rekening te houden met de tijden van het openbaar vervoer.