All inclusive Corfu

All inclusive CorfuVeelzijdig Corfu

Wil je graag naar Griekenland? Hou je van zon, zee en strand en van cultuur of misschien van natuur? Wil je graag winkelen of toch liever iets sportiefs zoals snorkelen? Voor al deze dingen zit je goed op Corfu. En voor het echte vakantiegevoel, het heerlijke relaxen, kies je natuurlijk voor een All inclusive op Corfu. Dit veelzijdige eiland biedt voor ieder wat wils.

Het optimale genieten

Met een All inclusive op Corfu verwen je jezelf met het echte vakantiegevoel. All inclusive betekent letterlijk “alles inclusief”. Het komt er op neer dat het eten en drinken, maar ook verschillende faciliteiten, inbegrepen zijn. Lekker eten zonder zelf te hoeven koken en heerlijk een drankje drinken zonder je zorgen te maken om de kosten, dat klinkt toch perfect? En dat is allemaal mogelijk met een all inclusive op Corfu.

Bezienswaardigheden

Corfu heeft een aantal oogverblindende zand- en kiezelstranden, een rijke natuur en cultuur. Zo staan er bijvoorbeeld meer dan vijf miljoen olijfbomen op het eiland. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan de haven van Kouloura, het paleis van Sissi (Het Achilleion) of de prachtige kerk Vlacherna.

Corfu All inclusive
Brede doelgroep

Door de relatief korte vliegtijd (ongeveer tussen de 2 en 3 uur ) is een All inclusive op Corfu uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Maar doordat de feestende jongeren grotendeels verleden tijd zijn op Corfu, is een All inclusive vakantie naar dit eiland ook een aanrader voor iedereen die van rust houdt. En ook voor de sportieveling heeft Corfu genoeg te bieden, zo kun je er bijvoorbeeld snorkelen of paragliden.

De voordelen van Corfu en specifiek van een All inclusive op Corfu zullen inmiddels duidelijk zijn. Dus twijfel niet langer en boek een mooie vakantie naar dit Griekse eiland!